Любов и съвършенство

дар от природата
система за ограничено разливане

❤️ Седмични промоции ❤️

 • Дифузер "Ароматна мъгла" и арома композиция "Heart Chakra"
  €59.20
  €51.00
 • Дифузер "Ваза светло дърво и светлини" и арома композиция "Romance"
  €42.25
  €34.50
 • Дифузер "Класически в бяло" и арома композиция "Create"
  Изчерпан
  €27.00
 • Дифузер "Свещ" и арома композиция "Romance"
  €30.55
  €22.50
 • Дифузер "Crystal Pure" и арома композиция "Good Night"
  €65.30
  €51.00

9 причини да използваме арома дифузер

1. Сън

Сънят ви подготвя да се справите с утрешния ден, но не можете да направите това, ако не спите добре. Използването на дифузер през нощта с етерични масла като лавандула, ви помага да се отпуснете и заспите. Ще се събудите освежени и готови за още един ден.

2. Освежаване на въздуха

Етеричните масла са известни със своя мощен, свеж аромат, така че просто изберете аромата, който искате да изпълни въздуха. Дифузерите също са по-здравословни алтернативи на стандартните освежители на въздух, които зареждат дома ви с вредни химикали. Вместо това етеричните масла носят ползи за здравето и осигуряват дълготрайни аромати.

3. Да останем здрави

Поддържайте дома си здрав и щастлив чрез разпръскване на етерични масла като евкалипт, мента и цитрусови плодове. Тези масла пречистват въздуха, като премахват бактерии, предпазват дома ви от заболявания и стимулират имунната ви система.

4. По-безопасни от свещите

Свещите могат да предизвикат пожар, ако бъдат оставени без надзор. Избегнете тези рискове, като вместо това използвате арома дифузер. И, освен че са по-безопасни, етеричните масла не съдържат химикали като свещите, оставяйки ви здравословна атмосфера.

5. Подобряване на настроението

Докато етеричните масла и ароматерапията са известни със своите релаксиращи аромати, има и няколко масла, които могат да бъдат използвани за повишаване на настроението ви. Масла като лавандула и цитруси могат да бъдат използвани, за да освежат и дадат живот на дадено помещение – дневна, офис, фитнес.

6. Концентрация

Ако искате да сте по-продуктивни, разпръскването на етерични масла във въздуха може да подобри когнитивната ви функция. Използването на масла като евкалипт и мента помага за лекуването на лоша концентрация.

7. Предотвратява хъркане

Друга причина да използвате дифузер през нощта е тези около вас да не ви будят с хъркането си. Евкалиптовото масло изчиства дихателната система и подобрява дишането, което предотвратява хъркането и ви позволява да спите по-добре.

8. Облекчаване на алергии

Алергиите в днешно време са многобройни. Етеричните масла като евкалипт и мента могат да облекчат със силните си аромати симптоми като подуване на очите и болки в гърлото. Също така имат способността да изчистват синусите.

9. Намалява стреса

Едно от най-големите предимства на дифузера е облекчаването на стреса в дома. Ментолът и лавандулата са две от най-добрите масла, които ви помагат да се отпуснете след дълъг ден. Можете да превърнете всяка стая в зона за релакс с дифузер и няколко арома масла.